Startside

Hva er hypnoterapi?

Behandlingsområder

Hvordan foregår det?

Om meg

Kontakt/bestilling

OMRÅDER SOM KAN PÅVIRKES VED HJELP AV HYPNOSE OG NLP

Ønsker du å forandre noe i livet ditt? Vil du gjøre noe bedre eller annerledes? Hypnose og NLP har vist seg effektivt i forbindelse med svært mange typer problemer.

Markedsføring - hva er det lov til å fortelle?

I januar 2004 trådte det i kraft nye og svært strenge regler for markedsføring av helserelatert, alternativ behandling (http://www.forbrukerombudet.no/index.gan?id=1256&subid=0 )

Ut fra dette er det begrenset hva du kan lese her om andres erfaringer med hypnoterapi. Du vil heller ikke kunne lese om alt hypnoterapi kan brukes til. Dersom du har lyst til å finne ut mer om hypnoterapi og NLP og hva det kan brukes mot, kan du gå inn på internett på hypnoterapeuter i Danmark og lese på deres hjemmesider.
(http://www.hypnoterapeut.dk/hypnose_uddannelse_medlemmer.6.0.html ) eller Hypnotic World (http://hypnoticworld.com/scripts/scripts_index.asp )

Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon eller en uforpliktende samtale hvis du lurer på om hypnoterapi kan være aktuelt for deg.

 

På grunn av forskriften vil du heller ikke finne linker til undersøkelser, forskning eller aktuell dokumentasjon på effekter. Det er selvsagt ikke forbudt for deg som forbruker å søke etter ”hypnoterapi” på internett, for eksempel i ”Tidsskrift for den norske legeforening” (http://www.tidsskriftet.no/ ).

Det som er tillatt, er å fortelle om ikke-medisinsk bruk av hypnose, som f.eks.:

Røykeslutt, slanking, neglebiting, sjokoladeavhengighet, stressmestring, avspenning, sjenanse, lav selvtillit, søvnvansker, uro, fobier, motløshet, tristhet, bedre konsentrasjon, bedre hukommelse, motivasjon, eksamensnerver, større tålmodighet, bedre sportsprestasjoner, større velvære, økt treningslyst med mer. 

Forutsetningen for god effekt av hypnoterapi, er at du selv er motivert for å få til endring i ditt liv.

Hypnoterapi har vist seg svært effektivt som hjelp til for eksempel røykeslutt!

Noen linker til avisartikler og lignende.

http://www.dagbladet.no/dinside/2003/04/15/366624.html

http://www.dagbladet.no/dinside/2003/04/15/366626.html

http://www.aftenposten.no/helse/article529531.ece

http://forbruker.no/jobbogstudier/studier/article1316848.ece