Startside

Hva er hypnoterapi?

Behandlingsområder

Hvordan foregår det?

Om meg

Kontakt/bestilling

HVORDAN FOREGÅR DET?

Når du får første time, settes det av minst en hel klokketime. Som oftest er dette tilstrekkelig, men i noen tilfeller kan vi trenge noen minutter lenger. Derfor må du også kunne akseptere at timen din en sjelden gang kan være et par minutter forsinket. Da er det viktig at du ikke går inn og forstyrrer, men venter til du ser døren er åpen til terapeutens kontor.

Den første gangen du har time, bruker vi en del tid på å snakke om hypnose, hva det er og hvordan det virker. Du har sikkert også mange spørsmål hvis du ikke har prøvd hypnose før. Du må ha tenkt gjennom hvorfor du vil prøve hypnose og hva du vil oppnå, slik at du kan fortelle hva du ønsker. Du må også svare på en del andre spørsmål, for å sikre at du får et opplegg som er så godt tilpasset til deg og dine behov som mulig.

Noen mennesker går raskt inn i hypnotisk tilstand mens andre må ha lenger tid på seg. Det er med hypnose som med alt annet – det blir lettere med øvelse!

Dyp avslapping, både fysisk og mentalt er en
forutsetning for å nå fram til din underbevissthet.

Suggesjoner – positive
forslag og ideer – brukes
særlig ved endring av vaner eller
uhensiktsmessige tankemønstre.

Hypnoseanalyse og –terapi
kan finne årsaker, løse
problemer og integrere
løsningen på en ny og
effektiv måte i underbevisstheten.

Alle som kan konsentrere seg om å telle fra 1 til 10 kan hypnotiseres. Noen svært få har vanskelig for å la seg hypnotisere. Dette kan for eksempel skyldes manglende motivasjon. Derfor er det viktig at du har tenkt grundig gjennom hva det er du ønsker å oppnå før den første timen.

Jeg hypnotiserer ikke noen som er påvirket av alkohol eller noen andre stoffer når de kommer til meg og jeg kan heller ikke hypnotisere noen som er psykotisk.
Hvis du ikke kan komme til din time må du avbestille innen 24 timer før, ellers må du betale for timen. Kun kontant betaling.