Startside

Hva er hypnoterapi?

Behandlingsområder

Hvordan foregår det?

Om meg

Kontakt/bestilling

OM MEG

Jeg heter Hanne Julie Fjelstad. Jeg har mange års erfaring med veiledning, rådgiving, selvutvikling og ledelsesutvikling, både gjennom arbeid og som frivillig i organisasjonssammenheng.
 
Jeg har yrkeserfaring både fra privat og offentlig virksomhet, blant annet fra videregående skole. Jeg har en del innsikt i spesialpedagogikk og særskilte lærevansker. Jeg har også gründererfaring.

Privat er jeg alene-adoptivforelder til to flotte barn. Jeg kjenner derfor godt til problemstillinger som knytter seg til en hverdag med barn.

Jeg er utdannet hypnoterapeut (2006) ved Robert Shields College, England. Diplomstudiet er oppbygd på grunnlag av tradisjonelle og anerkjente prinsipper og metoder. I tillegg er jeg utdannet NLP Practitioner (Aarsund NLP) med internasjonal sertifisering.

Jeg er livsvarig medlem av The Assocoation of Ethical & Professional Hypnotherapists, noe som betyr at jeg forpliktet til å leve opp til de etiske og kvalitetsmessige krav som stilles til hypnoterapeuter. Jeg er også medlem av Professional Board of Hypnotherapy og Norsk Forbund for klinisk hypnose.


 

Det gir meg stor tilfredsstillelse, inspirasjon og motivasion å oppleve mine klienters forundring, lettelse, glede og forvandling etter hypnoterapi!